Routevervoer in een nieuw jasje vanaf 1 augustus

Wijziging

Vanaf zaterdag 1 augustus 2020 verandert Avan de werkwijze van het routevervoer. Maakt u of uw kind gebruik van het dagbestedings-, jeugdwet- of leerlingenvervoer van Avan? Dan blijft Avan ook na 1 augustus dit vervoer voor u verzorgen in opdracht van uw gemeente.

Nieuwe vervoerders

Wat wel verandert, is dat u voortaan een vaste vervoerder krijgt waarmee u rechtstreeks communiceert. Avan werkt dan samen met vijf taxibedrijven: CitaxVan DrielMunckhofWillemsen de Koning en Witteveen. Reist u of uw kind nu al met het routevervoer van Avan? Dan ontvangt u In de week van 20 juli een brief waarin staat welk taxibedrijf u of uw kind gaat vervoeren per 1 augustus en hoe u deze vervoerder kunt bereiken. Heeft u na ontvangst van deze brief nog vragen over uw vervoer? Dan kunt u telefonisch en of per e-mail contact opnemen met uw vervoerder.

De vervoerder zal voor u een digitaal portaal beschikbaar stellen waarin u makkelijk alle informatie over uw vervoer kunt terug zien. Ook zal de vervoerder u informeren over de startdatum en ophaaltijd van uw vervoer. Voor jeugdwet- en dagbestedingsvervoer ontvangt u die informatie voor 1 augustus. Maakt u gebruik van het leerlingenvervoer? Dan ontvangt u de informatie voor de start van het nieuwe schooljaar.

Ook na 1 augustus zijn de Avan-voertuigen nog herkenbaar aan het Avan-logo.