Boek uw rit

Let op: Boek uw rit voor de feestdagen vóór 15 december om zeker te zijn van een rit. Zie voor meer informatie de nieuwsbrief.

Vanaf 1 januari 2023 moeten ritten tussen 22.00 en 00.00 uur en 08.00 en 10.00 uur geboekt worden voor 20.00 uur 's avonds. Lees hier meer informatie over de aanpassing van de ritreserveringstijden

Door een toenemende vraag naar ritten en het tekort aan chauffeurs kan het zijn dat u niet op het gewenste tijdstip kunt reizen met Avan. De medewerkers van het callcenter kijken voor u naar een eerder of later moment waarop het wel mogelijk is om te reizen. Wij vragen hiervoor uw begrip en medewerking. 

Online reserveren

Wilt u zeker weten dat u op tijd komt, reserveer dan ten minste 3 uur voor u vertrekt. Reserveren via de website kan uiterlijk tot 2 uur voor uw vertrek. Houdt wel rekening met een toeslag, wanneer u tussen 3 en 2 uur voor vertrek boekt. 

boeken met pas 

U ontvangt geen bevestiging per mail, maar ziet de bevestiging in het portaal. Op de ochtend van uw rit, ontvangt u een herinneringsmail van uw rit. Voor meer uitleg over het online boekingsportaal, kunt u onderstaand filmpje bekijken: 

Reserveren via de telefoon

Om een rit te reserveren via de telefoon kunt u bellen met 0900 - 734 46 82 (2,8 cent per minuut + 9,5 cent starttarief + gebruikelijke belkosten). Dit kan tot 1 uur vóór uw vertrek. Houdt wel rekening met een toeslag, wanneer u tussen 3 en 1 uur voor vertrek boekt. Wilt u een rit kunt boeken op het gewenste tijdstip, reserveer dan ten minste 3 uur voor u vertrekt. De openingstijden van ons callcenter vindt u hieronder.

Annuleren

Maakt u geen gebruik van uw rit? Annuleer uw rit dan tijdig. Dit voorkomt dat de chauffeur voor niets voor komt rijden (loosmelding). Annuleren kan via het boekingsportaal of door te bellen naar 0900 - 734 46 82. Wordt uw rit in de ochtend loosgemeld? Dan zal de retourrit diezelfde dag automatisch geannuleerd worden. Heeft u die rit toch nodig, dan moet u deze dus opnieuw boeken. 

Openingstijden callcenter

Klantenservice en ritreservering:
Maandag t/m zondag: 06.00 - 22.00 uur
De calamiteitenlijn is bereikbaar tot de laatste rit gereden is.