Nieuws

Langere wachttijd callcenter

01 oktober 2021
De afgelopen week heeft u wellicht gemerkt dat u wat langer telefonisch in de wacht staat dan dat u van ons gewend bent. Door een enorme groei in de vraag naar vervoer (en daarmee een groei van het aantal telefoontjes) in combinatie met de momenteel lastige situatie in de arbeidsmarkt, zorgt dit de komende tijd ervoor dat u helaas wat langer moet wachten. Wij doen er alles aan om dit zo snel mogelijk te verhelpen. U kunt natuurlijk altijd gebruik maken van ons online boekingsportaal. Bekijk hier de uitleg: https://www.avan-vervoer.nl/boek-uw-rit/ Onze excuses voor het ongemak.

Lees verder ›

Extra informatie coronavirus: update 27 september 08.00 uur

27 september 2021
De overheid heeft versoepelingen aangekondigd. Wel zijn er nog enkele maatregelen die blijven gelden in het doelgroepenvervoer. Avan volgt de adviezen van het RIVM. In alle gevallen geldt: reis enkel met Avan indien dit strikt noodzakelijk is en wanneer u in goede gezondheid bent. Dit voor de veiligheid van uw gezondheid en die van anderen. Hieronder staan alle nu geldende regels. Kijk voor de precieze regels op de website van de Rijksoverheid.

Lees verder ›

Nieuwsbrief Nr7

Nieuwsbrief Wmo-vervoer Avan

21 september 2021
Lees hier het laatste nieuws over het Wmo-vervoer van Avan.

Lees verder ›

Man Stapt Bus In

Vanaf 1 oktober: automatisch ritten annuleren na loosmelding

14 september 2021
Heeft u een rit geboekt, maar maakt u geen gebruik van de rit? Meld uw rit dan tijdig af via het online boekingsportaal of door te bellen met de reserveringslijn. Per 1 oktober worden retourritten automatisch geannuleerd wanneer de heenrit niet is gebruikt zonder afmelding.

Lees verder ›

20160705 DSC 5200

Reserveer uw rit (minstens) een dag vóórdat u gaat reizen!

19 augustus 2021
U kunt uw rit momenteel uiterlijk tot twee uur van tevoren boeken. Wij verzoeken u echter uw taxirit met Avan indien mogelijk minimaal één dag van tevoren te boeken. Zo kan het taxibedrijf nog beter regelen dat uw rit op tijd wordt uitgevoerd.

Lees verder ›

Nieuwsbrief 21 1

Nieuwsbrief Vraagafhankelijk vervoer, juli 2021

10 augustus 2021
Bekijk hier de nieuwe nieuwsbrief voor het vraagafhankelijk vervoer van Avan, met informatie over het klanttevredenheidsonderzoek, online boekingen en het indienen van klachten.

Lees verder ›

Meisje Met Rolstoel In De Bus

Klanttevredenheidsonderzoek AVAN

06 mei 2021
Door regelmatig een klanttevredenheidsonderzoek te houden, krijgt AVAN een duidelijk beeld van de tevredenheid van haar reizigers. Zo is het mogelijk de kwaliteit van het vervoer te behouden en waar nodig te verbeteren. In mei 2021 start AVAN met een doorlopend telefonisch klanttevredenheidsonderzoek in het vraagafhankelijk vervoer. Daarnaast wordt er een enquête afgenomen onder reizigers in het routevervoer. Beide onderzoeken worden uitgevoerd door onderzoeksbureau Moventem.

Lees verder ›

Man Stapt Bus In

Contante betaling in AVAN taxi niet meer mogelijk

01 februari 2021
Met contant geld betalen voor een taxirit bij Avan kan niet meer. U kunt uw ritten bij AVAN betalen via automatische incasso of met PIN in de taxi.

Lees verder ›

Nieuwsbrief5

Nieuwsbrief 5, november 2020

26 november 2020
Bekijk hier nieuwsbrief nummer 5, met informatie over ritten rond de feestdagen, ritten boeken en tarieven in 2021 en veilig vervoer met de rolstoel en in Coronatijd.

Lees verder ›

Coronamaatregelen per 14 oktober

13 oktober 2020
Vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid, heeft Avan besloten per woensdag 14 oktober tot nader order geen 'voorín' en 'kamer tot kamer' vervoer te bieden in het vraagafhankelijk vervoer en het dagbestedingsvervoer. Maakt u normaal gebruik van kamer tot kamer vervoer? Zorg dan dat iemand uit uw netwerk u kan begeleiden van uw kamer naar de taxi. Eerdere maatregelen zoals mondkapjes gebruik en geen contante betalingen blijven gelden. U wordt geadviseerd enkel te reizen indien noodzakelijk.

Lees verder ›

Leerlingenvervoer gestart

24 augustus 2020
Per 24 augustus is het leerlingenvervoer weer gestart. Per 1 augustus is de werkwijze voor het routevervoer van Avan gewijzigd. Heeft u vragen over het leerlingenvervoer? Dan kunt u contact opnemen met uw vervoerder hierover. U bent onlangs geïnformeerd door Avan wie uw vervoerder is: Citax, Van Driel, Munckhof, Willemsen de Koning of Witteveen. Hierbij heeft u ook een telefoonnummer en e-mailadres ontvangen waarop u de vervoerder kunt bereiken.

Lees verder ›

Jongen Die Kijkt Uit Het Raam Van De Bus

Routevervoer Avan rijdt door in een nieuw jasje vanaf 1 augustus

02 juli 2020
Vanaf zaterdag 1 augustus verandert Avan de werkwijze van het routevervoer. Maakt u of uw kind gebruik van het dagbestedings-, jeugdwet- of leerlingenvervoer van Avan? Dan blijft Avan ook na 1 augustus dit vervoer voor u verzorgen in opdracht van uw gemeente.

Lees verder ›