Menu

Nieuws

Reizigers geven Avan een ruime voldoende

01 december 2017

Reizigers beoordelen de kwaliteit van Avan met een 7,3. Dat blijkt uit het recent onafhankelijke uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek onder ruim tweeduizend reizigers die regelmatig van Avan gebruik maken. Vooral de rijstijl en de klantvriendelijkheid van de chauffeur, de netheid van het voertuig en het veilige gevoel tijdens de rit scoren hoog. Alleen op klachtafhandeling scoort Avan onvoldoende.

Tarieven 2018

28 november 2017

De nieuwe tarieven voor 2018 zijn bekend. Wat betekent dat voor u? Het kilometer tarief voor ritten Wmo zonder korting en voor OV-reizigers gaan met € 0,01 omhoog met ingang van 1 januari 2018. Het kilometertarief voor ritten Wmo met korting voor 2018 wordt niet verhoogd. Ook de opstaptarieven voor zowel Wmo als Ov-ritten worden niet verhoogd. In de onderstaande tabel kunt u de tarieven voor 2018 terugvinden.

Folders Avan

25 juli 2017

Voor de folder Wmo-vervoer, klik hier.Voor de folder Leerlingenvervoer, klik hier.Voor de folder Jeugdwetvervoer, klik hier.Voor de folder Dagbestedingsvervoer, klik hier.

Wilt u een rit boeken voor vanmiddag?

14 september 2016

Van 08.30 uur tot 10.00 uur 's ochtends wordt het callcenter veel gebeld voor het boeken van een ritten. De wachttijd loopt hierdoor op. Heeft een 's middags na 12.00 uur vervoer nodig? Belt u dan na 10.00 uur. Dan hoeft u minder lang te wachten.Uw rit kunt u ook makkelijk online via deze website reserveren.

Nu gemakkelijk inloggen om een AVAN rit te boeken!

08 september 2016

Nu gemakkelijk inloggen om een AVAN rit te boeken! Het inloggen om een ritboeking te maken is veranderd. U kunt nu eenvoudig inloggen met Inlog: (pasnummer) én Wachtwoord: (geboortedatum). LET OP: uw wachtwoord heeft 8 cijfers, invullen ZONDER streepjes. Bijvoorbeeld: uw geboortedatum is 12 september 1979, dan vult u als wachtwoord in: 12091979.

Het nieuwe vervoersysteem Avan rijdt!

01 september 2016

Vandaag is Avan officieel van start gegaan. Vanmiddag werd het eerste ritje gemaakt door de heer Arthur Boone, voorzitter van het bestuur van de Vervoersorganisatie Regio Arnhem Nijmegen. Hij werd vergezeld door twee medewerkers van Vergadercentrum DROOM! in Elst. Chauffeur Harry reed hen in een gloednieuwe Avan-taxibus van NS-station Arnhem-Zuid naar DROOM! in Elst, waar zij warm werden onthaald.