Menu

Nieuws

Reserveer uw rit voor de feestdagen voor 20 december

19 oktober 2017

De komende weken krijgt de regiecentrale het weer extra druk met het reserveren van ritten voor de kerstdagen en de jaarwisseling. Wij adviseren reizigers daarom een rit voor de feestdagen vóór 20 december te bestellen. Wie de rit later bestelt, loopt de kans niet op precies het gewenste tijdstip te kunnen reizen. In dat geval krijgt de reiziger een alternatief tijdstip voorgesteld. Op Kerstavond (24 december)  en op Oudejaarsavond (31 december) vertrekt de laatste taxi om 19:59 uur. Het reserveren van een rit kan dan tot uiterlijk 19:00 uur dezelfde avond.

Folders Avan

25 juli 2017

Voor de folder Wmo-vervoer, klik hier.Voor de folder Leerlingenvervoer, klik hier.Voor de folder Jeugdwetvervoer, klik hier.Voor de folder Dagbestedingsvervoer, klik hier.

Wilt u een rit boeken voor vanmiddag?

14 september 2016

Van 08.30 uur tot 10.00 uur 's ochtends wordt het callcenter veel gebeld voor het boeken van een ritten. De wachttijd loopt hierdoor op. Heeft een 's middags na 12.00 uur vervoer nodig? Belt u dan na 10.00 uur. Dan hoeft u minder lang te wachten.Uw rit kunt u ook makkelijk online via deze website reserveren.

Nu gemakkelijk inloggen om een AVAN rit te boeken!

08 september 2016

Nu gemakkelijk inloggen om een AVAN rit te boeken! Het inloggen om een ritboeking te maken is veranderd. U kunt nu eenvoudig inloggen met Inlog: (pasnummer) én Wachtwoord: (geboortedatum). LET OP: uw wachtwoord heeft 8 cijfers, invullen ZONDER streepjes. Bijvoorbeeld: uw geboortedatum is 12 september 1979, dan vult u als wachtwoord in: 12091979.

Het nieuwe vervoersysteem Avan rijdt!

01 september 2016

Vandaag is Avan officieel van start gegaan. Vanmiddag werd het eerste ritje gemaakt door de heer Arthur Boone, voorzitter van het bestuur van de Vervoersorganisatie Regio Arnhem Nijmegen. Hij werd vergezeld door twee medewerkers van Vergadercentrum DROOM! in Elst. Chauffeur Harry reed hen in een gloednieuwe Avan-taxibus van NS-station Arnhem-Zuid naar DROOM! in Elst, waar zij warm werden onthaald.

Tarieven 2017

24 augustus 2016

Wat kost reizen met Avan en waarom? Dat leggen we u graag uit. De ritprijs bestaat uit het aantal kilometers dat u reist plus een opstaptarief. We werken dus niet meer met zones. De zones die u kende zijn nu omgerekend naar kilometers. De opstapzone wordt vervangen door het opstarttarief.