Nieuws

Jongen Die Kijkt Uit Het Raam Van De Bus

Routevervoer Avan rijdt door in een nieuw jasje vanaf 1 augustus

02 July 2020
Vanaf zaterdag 1 augustus verandert Avan de werkwijze van het routevervoer. Maakt u of uw kind gebruik van het dagbestedings-, jeugdwet- of leerlingenvervoer van Avan? Dan blijft Avan ook na 1 augustus dit vervoer voor u verzorgen in opdracht van uw gemeente.

Lees verder ›

Extra informatie coronavirus: update 30 juni 2020

30 June 2020
Laatste update 30 juni, 11.30 uur. In verband met het coronavirus, heeft Avan enkele maatregelen ingesteld om het vervoer zo veilig mogelijk te houden. Avan volgt de adviezen van het RIVM. In alle gevallen geldt: reis enkel met Avan indien dit noodzakelijk is en wanneer u in goede gezondheid bent. Dit voor de veiligheid van uw gezondheid en die van anderen. In het kader van de versoepelingen die de overheid heeft aangekondigd op de persconferentie van 24 juni 2020, voert ook Avan enkele versoepelingen door per 1 juli. Hieronder staan alle nu geldende regels.

Lees verder ›

Informatie coronavirus

01 May 2020
Ten aanzien van het coronavirus zal Avan het beleid van het Rijksoverheid en RIVM volgen. Zie voor het actueel nieuws https://www.rijksoverheid.nl/a... en https://www.rivm.nl/nieuws/act...

Lees verder ›

Ritten tijdens de feestdagen goed verlopen

06 January 2020
Het Avan vervoer rond de feestdagen is goed verlopen. Met de kerstdagen is het altijd extra druk bij Avan. Om iedere reiziger zo goed mogelijk van dienst te zijn, waren er op voorhand ook dit jaar weer enkele maatregelen gekomen. Zo zijn reizigers verzocht ritten voor de kerstdagen tijdig te boeken.

Lees verder ›

Nieuwsbrief 4, november 2019

04 November 2019
Bekijk hier nieuwsbrief nummer 4, november 2019. In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Boek uw kerstritten op tijd Uw ritten voor 2020 Veilig vervoer met rolstoel en scootmobiel Eigen bijdrage 2020 Reiziger beoordeelt vervoer Avan met 7,8

Lees verder ›

Man Bij Busdeur

Veilig scootmobiel vervoer

14 May 2019
De chauffeurs van Avan werken conform de code VVR – Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden. In verband met uw veiligheid en die van de chauffeur, zijn er een aantal regels voor het scootmobiel vervoer.

Lees verder ›

Nieuwsbrief rolstoelspecial, mei 2019

02 May 2019
Bekijk hier de nieuwsbrief rolstoelspecial. Deze nieuwsbrief gaat in op de wijziging in de code van de VVR per 1 juli 2020.

Lees verder ›

Nieuw afspreekpunt Winkelcentrum Presikhaaf

07 January 2019
Bij winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem is er vanaf heden een afspreekpunt aan de Langenbachstraat. Hier staat binnen bij de uitgang een bankje waar u kunt wachten. Het betreft de zij-ingang van winkelcentrum Presikhaaf bij de verkeersdrempel in de Langenbachstraat, aangegeven op onderstaande afbeeldingen.

Lees verder ›