Menu

Nieuws

Vaste ritten met Pasen worden niet gereden

06 maart 2017

Zondag 16 en maandag 17 april is het Pasen. De vaste, geplande ritten worden op deze dagen niet automatisch gereden. Heeft u tijdens deze dagen een vaste rit gepland staan en wilt u wel reizen? Belt u dan met het reserveringsnummer en reserveer uw rit.

Gewijzigd beleid voor reizigers met rolstoel of scootmobiel

04 januari 2017

Vanaf 20 februari 2017 is het voor reizigers die een rolstoel of scootmobiel hebben zonder een indicatie WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning) niet meer mogelijk met Avan te reizen. Na een overgangsperiode is vanaf 20 februari 2017 deze nieuwe spelregel van kracht. Heeft u een rolstoel of een scootmobiel? Dan is niet meer mogelijk zonder Wmo-indicatie met Avan te reizen. Voor een Wmo-indicatie kunt u terecht bij uw gemeente.

Wilt u een rit boeken voor vanmiddag?

14 september 2016

Van 08.30 uur tot 10.00 uur 's ochtends wordt het callcenter veel gebeld voor het boeken van een ritten. De wachttijd loopt hierdoor op. Heeft een 's middags na 12.00 uur vervoer nodig? Belt u dan na 10.00 uur. Dan hoeft u minder lang te wachten.Uw rit kunt u ook makkelijk online via deze website reserveren.

Nu gemakkelijk inloggen om een AVAN rit te boeken!

08 september 2016

Nu gemakkelijk inloggen om een AVAN rit te boeken! Het inloggen om een ritboeking te maken is veranderd. U kunt nu eenvoudig inloggen met Inlog: (pasnummer) én Wachtwoord: (geboortedatum). LET OP: uw wachtwoord heeft 8 cijfers, invullen ZONDER streepjes. Bijvoorbeeld: uw geboortedatum is 12 september 1979, dan vult u als wachtwoord in: 12091979.

Het nieuwe vervoersysteem Avan rijdt!

01 september 2016

Vandaag is Avan officieel van start gegaan. Vanmiddag werd het eerste ritje gemaakt door de heer Arthur Boone, voorzitter van het bestuur van de Vervoersorganisatie Regio Arnhem Nijmegen. Hij werd vergezeld door twee medewerkers van Vergadercentrum DROOM! in Elst. Chauffeur Harry reed hen in een gloednieuwe Avan-taxibus van NS-station Arnhem-Zuid naar DROOM! in Elst, waar zij warm werden onthaald.

Tarieven 2017

24 augustus 2016

Wat kost reizen met Avan en waarom? Dat leggen we u graag uit. De ritprijs bestaat uit het aantal kilometers dat u reist plus een opstaptarief. We werken dus niet meer met zones. De zones die u kende zijn nu omgerekend naar kilometers. De opstapzone wordt vervangen door het opstarttarief.