Nieuws

Nieuwsbrief Nov21

Nieuwsbrief november 2021 Wmo-vervoer Avan

25 november 2021
Bekijk hier de nieuwste nieuwsbrief Wmo-vervoer Avan, november 2021.

Lees verder ›

Leerlingen In Bus

Reizigers routevervoer waarderen chauffeurs van Avan met een 8,2

02 november 2021
Reizigers beoordelen de kwaliteit van het routevervoer van Avan met een 7,8. Dat blijkt uit het recent onafhankelijke uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek onder ruim vijfhonderd reizigers die regelmatig van het leerlingen-, jeugdwet- en dagbestedingsvervoer van Avan gebruik maken. Vooral over de chauffeurs zijn reizigers tevreden. Voor dit onderdeel krijgt Avan gemiddeld een 8,2. Bijna alle onderdelen wordt boven de gestelde norm van 7,6 gescoord. Enkel op klachtafhandeling scoort Avan onvoldoende.

Lees verder ›

Man Stapt Bus In

Per 1 januari 2022 toeslag bij kort van tevoren reserveren

25 oktober 2021
Per 1 januari 2022 rekent Avan een toeslag van eenmaal het opstaptarief wanneer u uw rit tussen de 3 en 1 uur voor de afgesproken ophaaltijd reserveert. In dit nieuwsbericht leest u wat hier de reden voor is en wat dit precies betekent.

Lees verder ›

20160705 DSC 5200

Langere wachttijd callcenter

01 oktober 2021
De afgelopen weken heeft u wellicht gemerkt dat u wat langer telefonisch in de wacht staat dan dat u van ons gewend bent. Door een enorme groei in de vraag naar vervoer (en daarmee een groei van het aantal telefoontjes) in combinatie met de momenteel lastige situatie in de arbeidsmarkt, zorgt dit de komende tijd ervoor dat u helaas wat langer moet wachten.

Lees verder ›

Extra informatie coronavirus: update 27 september 08.00 uur

27 september 2021
De overheid heeft versoepelingen aangekondigd. Wel zijn er nog enkele maatregelen die blijven gelden in het doelgroepenvervoer. Avan volgt de adviezen van het RIVM. In alle gevallen geldt: reis enkel met Avan indien dit strikt noodzakelijk is en wanneer u in goede gezondheid bent. Dit voor de veiligheid van uw gezondheid en die van anderen. Hieronder staan alle nu geldende regels. Kijk voor de precieze regels op de website van de Rijksoverheid.

Lees verder ›

Nieuwsbrief Nr7

Nieuwsbrief Wmo-vervoer Avan

21 september 2021
Lees hier het laatste nieuws over het Wmo-vervoer van Avan.

Lees verder ›

Man Stapt Bus In

Vanaf 1 oktober: automatisch ritten annuleren na loosmelding

14 september 2021
Heeft u een rit geboekt, maar maakt u geen gebruik van de rit? Meld uw rit dan tijdig af via het online boekingsportaal of door te bellen met de reserveringslijn. Per 1 oktober worden retourritten automatisch geannuleerd wanneer de heenrit niet is gebruikt zonder afmelding.

Lees verder ›

20160705 DSC 5200

Reserveer uw rit (minstens) een dag vóórdat u gaat reizen!

19 augustus 2021
Wij verzoeken u uw taxirit met Avan indien mogelijk minimaal één dag van tevoren te boeken. Zo kan het taxibedrijf nog beter regelen dat uw rit op tijd wordt uitgevoerd.

Lees verder ›

Nieuwsbrief 21 1

Nieuwsbrief Vraagafhankelijk vervoer, juli 2021

10 augustus 2021
Bekijk hier de nieuwe nieuwsbrief voor het vraagafhankelijk vervoer van Avan, met informatie over het klanttevredenheidsonderzoek, online boekingen en het indienen van klachten.

Lees verder ›

Meisje Met Rolstoel In De Bus

Klanttevredenheidsonderzoek AVAN

06 mei 2021
Door regelmatig een klanttevredenheidsonderzoek te houden, krijgt AVAN een duidelijk beeld van de tevredenheid van haar reizigers. Zo is het mogelijk de kwaliteit van het vervoer te behouden en waar nodig te verbeteren. In mei 2021 start AVAN met een doorlopend telefonisch klanttevredenheidsonderzoek in het vraagafhankelijk vervoer. Daarnaast wordt er een enquête afgenomen onder reizigers in het routevervoer. Beide onderzoeken worden uitgevoerd door onderzoeksbureau Moventem.

Lees verder ›

Man Stapt Bus In

Contante betaling in AVAN taxi niet meer mogelijk

01 februari 2021
Met contant geld betalen voor een taxirit bij Avan kan niet meer. U kunt uw ritten bij AVAN betalen via automatische incasso of met PIN in de taxi.

Lees verder ›

Nieuwsbrief5

Nieuwsbrief 5, november 2020

26 november 2020
Bekijk hier nieuwsbrief nummer 5, met informatie over ritten rond de feestdagen, ritten boeken en tarieven in 2021 en veilig vervoer met de rolstoel en in Coronatijd.

Lees verder ›