Nieuws

Meisje Stapt Uit De Bus

Reizigers tevreden over het vervoer van Avan

11 juli 2022
De algemene dienstverlening van Avan wordt beoordeeld met een 7,7 in het routevervoer en met een 8,2 in het vraagafhankelijk Wmo-vervoer. Dat blijkt uit de twee afzonderlijke klanttevredenheidsonderzoeken uitgevoerd door Moventem. Bij het routevervoer is men vooral positief over de chauffeurs. Zij krijgen gemiddeld een 8,2 van de reizigers. In het Wmo-vervoer scoort de reistijd het hoogst. Op bijna alle onderdelen wordt boven de gestelde norm van 7,6 gescoord. In beide onderzoeken wordt de klachtafhandeling het slechts beoordeeld, waarbij in het routevervoer met een onvoldoende.

Lees verder ›

Nieuwsbrief Jul22

Nieuwsbrief juli 2022 Wmo-vervoer Avan

11 juli 2022
Bekijk hier de nieuwste nieuwsbrief Wmo-vervoer Avan, juli 2022.

Lees verder ›

Chauffeur Helpt Mevrouw Met Instappen

Houdt rekening met drukte i.v.m. toenemende vraag naar ritten en chauffeurstekort

01 juli 2022
De vervoerssector heeft landelijk te maken met een groot personeelstekort. Daarnaast is het ziekteverzuim net als in andere sectoren flink hoger dan gebruikelijk. De combinatie met het nog steeds toenemend aantal ritten, maakt dat het momenteel lastiger is de kwaliteit te leveren die wij zouden willen. Zo kan het zijn dat de taxi te laat komt of dat er geen vervoer mogelijk is op het gewenste moment. Wij adviseren u daarom om zo vroeg mogelijk (bij voorkeur minimaal een dag van tevoren) uw rit te boeken. In het routevervoer kan het daarnaast voorkomen dat er vaker wisselende chauffeurs reizen. Avan probeert reizigers altijd zo goed mogelijk te informeren over hun rit. Wij verzoeken u rekening te houden met vertragingen en vragen uw begrip.

Lees verder ›

20160705 DSC 5200

Vanaf 23 maart mondkapje niet meer verplicht bij Avan

23 maart 2022
De overheid heeft aangekondigd dat vanaf 23 maart mondkapjes niet meer verplicht zijn in onder andere het openbaar vervoer en taxi's. Daarom is vanaf die dag ook bij Avan het dragen van een mondkapje niet meer verplicht voor de reizigers en chauffeurs. Het dragen van een mondkapje helpt wel om besmetting te voorkomen. Daar waar het druk is, kunt u uzelf en anderen beschermen door een mondkapje op te zetten. Hier leest u de nu geldende maatregelen.

Lees verder ›

Nieuwsbrief Mrt22

Nieuwsbrief maart 2022 Wmo-vervoer Avan

15 maart 2022
Bekijk hier de nieuwste nieuwsbrief Wmo-vervoer avan, maart 2022.

Lees verder ›

Man Stapt Bus In

Vanaf 3 april 2022 geen OV-vervoer meer bij Avan

07 maart 2022
Vanaf 3 april 2022 verzorgt Avan niet meer het OV-vervoer in opdracht van de provincie Gelderland. Heeft u een OV pas van Avan, dit is een Avan pas zonder pasfoto, dan kunt u deze pas vanaf 3 april a.s. niet meer gebruiken om te reizen.

Lees verder ›

Nieuwsbrief Nov21

Nieuwsbrief november 2021 Wmo-vervoer Avan

25 november 2021
Bekijk hier de nieuwste nieuwsbrief Wmo-vervoer Avan, november 2021.

Lees verder ›

Leerlingen In Bus

Reizigers routevervoer waarderen chauffeurs van Avan met een 8,2

02 november 2021
Reizigers beoordelen de kwaliteit van het routevervoer van Avan met een 7,8. Dat blijkt uit het recent onafhankelijke uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek onder ruim vijfhonderd reizigers die regelmatig van het leerlingen-, jeugdwet- en dagbestedingsvervoer van Avan gebruik maken. Vooral over de chauffeurs zijn reizigers tevreden. Voor dit onderdeel krijgt Avan gemiddeld een 8,2. Bijna alle onderdelen wordt boven de gestelde norm van 7,6 gescoord. Enkel op klachtafhandeling scoort Avan onvoldoende.

Lees verder ›

Man Stapt Bus In

Per 1 januari 2022 toeslag bij kort van tevoren reserveren

25 oktober 2021
Per 1 januari 2022 rekent Avan een toeslag van eenmaal het opstaptarief van het Wmo tarief met korting wanneer u uw rit tussen de 3 en 1 uur voor de afgesproken ophaaltijd reserveert. In dit nieuwsbericht leest u wat hier de reden voor is en wat dit precies betekent.

Lees verder ›

Nieuwsbrief Nr7

Nieuwsbrief Wmo-vervoer Avan

21 september 2021
Lees hier het laatste nieuws over het Wmo-vervoer van Avan.

Lees verder ›

Man Stapt Bus In

Vanaf 1 oktober: automatisch ritten annuleren na loosmelding

14 september 2021
Heeft u een rit geboekt, maar maakt u geen gebruik van de rit? Meld uw rit dan tijdig af via het online boekingsportaal of door te bellen met de reserveringslijn. Per 1 oktober worden retourritten automatisch geannuleerd wanneer de heenrit niet is gebruikt zonder afmelding.

Lees verder ›

20160705 DSC 5200

Reserveer uw rit (minstens) een dag vóórdat u gaat reizen!

19 augustus 2021
Wij verzoeken u uw taxirit met Avan indien mogelijk minimaal één dag van tevoren te boeken. Zo kan het taxibedrijf nog beter regelen dat uw rit op tijd wordt uitgevoerd.

Lees verder ›