Houdt rekening met drukte door personeelstekort

Personeelstekort

De vervoerssector heeft landelijk te maken met een groot personeelstekort. Daarnaast is het ziekteverzuim net als in andere sectoren flink hoger dan gebruikelijk. De combinatie met het nog steeds toenemend aantal ritten, maakt dat het momenteel lastiger is de kwaliteit te leveren die wij zouden willen. Zo kan het zijn dat de taxi te laat komt of dat er geen vervoer mogelijk is op het gewenste moment.

Boek uw rit op tijd

Wij adviseren u daarom om zo vroeg mogelijk (bij voorkeur minimaal een dag van tevoren) uw rit te boeken. In het routevervoer kan het daarnaast voorkomen dat er vaker wisselende chauffeurs reizen. Avan probeert reizigers altijd zo goed mogelijk te informeren over hun rit. Wij verzoeken u rekening te houden met vertragingen en vragen uw begrip.

Kent u iemand die mogelijk interesse heeft in het werken als chauffeur in het Wmo-vervoer of routevervoer? Dan kunt u contact opnemen met één van onderstaande taxibedrijven die het vervoer voor Avan uitvoeren: PMN, Willemsen de Koning, Munckhof, Citax, Van Driel en Witteveen