Dagbestedingvervoer

In overleg met u heeft de gemeente u bij Avan aangemeld voor vervoer naar de dagbesteding. Onze chauffeurs staan voor u klaar. Voor uw vaste wekelijkse bestemming hoeft u geen contact met ons op te nemen. U neemt daarover contact op met het Wmo-team van uw gemeente. Zij regelen dan de ritten met Avan.

Vervoerreglement Dagbestedingsvervoer

In het Vervoerreglement Dagbestedingsvervoer kunt u de spelregels en achterliggende informatie nalezen. Het is in de eerste plaats geschreven voor de reiziger die gebruik maakt van het vervoer van Avan. Maar ook de chauffeurs, de regiecentralemedewerkers, de kwaliteitmedewerkers en de deelnemende gemeenten vinden er alle informatie over het gebruik van het vervoer van Avan. De inhoud van het vervoerreglement is gebaseerd op de achterliggende bestekken en afspraken met de deelnemende gemeenten.

Bekijk de folder Dagbestedingsvervoer.


N.B. In het vervoerreglement en de folder staan enkele bepalingen waar op dit moment niet aan voldaan kan worden vanwege de Coronacrisis. De maatregelen die Avan heeft ingesteld voor veilig vervoer in deze tijd, leest u in dit nieuwsbericht.

Kunt u tijdelijk niet mee?

Ziek of afwezig melden doet u tijdig bij Avan via 088 - 10 50 150. Meldt u zich voor 17.00 uur weer aan, dan wordt u de volgende dag weer opgehaald.