Verwachte drukte op de weg door afsluitingen

In de zomermaanden wordt op verschillende locaties aan de weg gewerkt in de regio Arnhem en Nijmegen. Daarom verzoeken wij u rekening te houden met mogelijk langere reistijden wanneer u langs één van deze locaties rijdt.

Afsluiting John Frostbrug (Arnhem)
Op 28 mei is Rijkswaterstaat gestart met werkzaamheden aan de John Frostbrug in Arnhem. Sinds die tijd is er slechts één rijstrook stad inwaarts beschikbaar. Dat levert met name in de spitstijden grote drukte op. Van 23 juli tot 10 september is de John Frostbrug zeven weken volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Meer informatie over de werkzaamheden, leest u op de website van Rijkswaterstaat.  

Afsluiting De Oversteek en Energieweg (Nijmegen)
Van 27 juli tot 29 augustus gaat stadsbrug De Oversteek in Nijmegen op slot wegens werkzaamheden. Ook een deel van de Energieweg kan dan niet gebruikt worden. Alle voertuigen moeten in die periode omrijden via de Waalbrug. 

De verwachting is dat beide wegafsluitingen tot grote drukte kunnen leiden in en rond Arnhem en Nijmegen. Wij adviseren u om uw rit indien mogelijk ruim van tevoren te boeken en rekening te houden met vertragingen.