Reserveer uw rit (minstens) een dag vóórdat u gaat reizen!

Wij verzoeken u vriendelijk indien mogelijk uw taxirit met Avan minimaal één dag van tevoren te boeken. Zo kan het taxibedrijf nog beter regelen dat uw rit op tijd wordt uitgevoerd. 

Waarom vragen wij u dit?
Een groot gedeelte van de mensen is al gevaccineerd en daarom heeft de overheid de maatregelen sneller dan gedacht versoepeld. Er worden daarom ook meer ritten geboekt. Hierdoor neemt het aantal ritten sneller toe dan gedacht. Het kan daarom zijn dat bij plotselinge drukte uw rit niet altijd op tijd kan worden uitgevoerd. 

De taxibedrijven hebben de hele Coronaperiode minder mensen moeten vervoeren. Zij werken nu extra hard om zoveel mogelijk mensen op tijd te kunnen vervoeren. Als u een dag eerder uw rit boekt, kan het taxibedrijf hier beter rekening mee houden. 

Avan is blij dat de overheid de maatregelen versoepeld heeft en u weer meer kunt reizen. Samen zullen wij er alles aan doen om u goed en veilig vervoer aan te bieden. Houdt u nog wel rekening met enkele maatregelen. Een overzicht van de huidige maatregelen leest u in dit nieuwsbericht