Problemen door forse toename ritaanvragen

Momenteel ervaart Avan problemen door een forse toename van het aantal ritaanvragen. Ook zien we een forse stijging bij het aantal aangemelde leerlingen voor het leerlingenvervoer.

We zijn op dit moment druk bezig om deze problemen structureel op te lossen. De oplossing ligt in het uitbreiden van het aantal chauffeurs en voertuigen. Werving en selectie voor deze uitbreiding is al opgestart maar desondanks zal het toch enige weken duren voordat dit tot de gewenste uitvoering leidt.

Tot die tijd kan het zijn dat bij telefonische boeking aan u wordt voorgesteld om eerder of later te reizen dan de door u gewenste ophaaltijd. U wordt verzocht hier rekening mee te houden bij het boeken van een rit. Dit kan door tijdig een rit te reserveren en daarbij indien gewenst direct een retourrit te reserveren en geen ritten te boeken op het hele of het halve uur. Wij verzoeken u hier ook rekening mee te houden als u via internet een rit reserveert.

Met uw medewerking hopen wij vertragingen te voorkomen totdat wij weer de kwaliteit te kunnen bieden die van ons mag worden verwacht.

Wij begrijpen dat dit heel vervelend is voor onze reizigers en bieden onze excuses aan voor het ongemak.