Boek uw kerstritten op tijd

Rond de feestdagen is het altijd extra druk bij Avan. Om iedere reiziger zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen wij u op tijd een rit te reserveren.

Wij adviseren u om een rit voor de kerstdagen vóór 15 december te bestellen, zodat u gegarandeerd op het door u gewenste tijdstip kunt reizen. Indien u de rit later bestelt, loopt u de kans niet op het gewenste tijdstip te kunnen reizen, of dat we uw rit niet meer kunnen aannemen.


Reizen met Kerst en Oudjaar

In verband met de drukte, kunt u uw ritten voor Eerste en Tweede Kerstdag enkel telefonisch reserveren (via 0900-734 46 82). De reservering moet minimaal drie uur voor de rit gemaakt worden. Het reserveren van een rit voor 25 en 26 december kan daarom tot uiterlijk 21.00 uur dezelfde avond. Wilt u zeker zijn van een rit op het door u gewenste tijdstip? Boek deze dan vóór 15 december.

Ook op Kerstavond (24 december) en Oudjaarsavond (31 december) moet de reservering minimaal drie uur voor de rit gemaakt worden. 24 en 31 december vertrekt de laatste taxi om 19.59 uur. Het reserveren van een rit kan dan tot uiterlijk 17.00 uur dezelfde dag.

Vaste ritten

Maakt u gebruik van vaste ritten? Dan worden deze niet automatisch geboekt op Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Wilt u toch gebruik maken van Avan op één van deze dagen? Dan moet u alsnog zelf een rit bestellen.